Levering & levertijd

Alle producten worden verzonden met PostNL. Zodra je bestelling is geplaatst wordt deze binnen drie werkdagen verstuurd.

Verzendkosten
Producten worden verzonden via de pakketdienst: € 7,00

Mocht er iets mis gaan en het product wordt niet goed afgeleverd, neem dan contact met mij op zodat we kunnen kijken naar een passende oplossing.

Annuleren en Ruilen

Je mag je bestelling ruilen binnen 14 dagen na aankoop via de webshop. Het product dient onbeschadigd terug te keren in de originele, stevige verpakking. De verzendkosten worden door jou betaald. Als je je geleverde pakket terug wil sturen of wil ruilen neem dan even contact met mij op (info@jindodoetinchem.nl). Ik stort het aankoopbedrag terug zodra ik alles in goede orde heb ontvangen.

Een bestelling kan geannuleerd worden als deze nog niet verzonden is. Neem ook dan even contact met mij op en ik zorg dat het bedrag terug gestort wordt op je rekening.

Garanties

Controleer je bestelling direct nadat je het ontvangen hebt. Is je bestelling beschadigd of kapot gegaan tijdens het vervoeren, neem dan binnen 1 week contact met mij op per mail. Stuur foto’s van het beschadigde product en verpakking mee. Ik zal na het ontvangen van je mailtje het product nog een keer versturen. De kosten hiervan worden betaald door Jindo Doetinchem.

Rechten & Privacy

Alle rechten van de in de webshop gekochte producten, fotografie en illustraties blijven eigendom van Jindo Doetinchem ©.

Producten van Jindo Doetinchem © mogen in geen enkel geval nagemaakt of gebruikt worden voor het maken van nieuwe producten.

Privacy policy

Bij het plaatsen van een bestelling of een opdracht, moeten er een aantal persoonsgegevens ingevuld worden. Deze zijn nodig om de bestelling af te kunnen ronden. De gegevens worden alleen voor het verwerken van de bestelling gebruikt en zullen nooit of te nimmer gedeeld worden met anderen.